De Magie van Ensor: halfweg

 





Ja, je las het goed, we zijn zo ongeveer halfweg met ons project DE MAGIE VAN ENSOR. Nadat we al een interview-met-podcast maakten met Guy Didelez, over zijn boek James Ensor, mijn (on)gerijmd leven, én de podcasts Jezus Christus, James Ensor! en Het Winkeltje van Ensor, en vervolgens de podcast De Magie van Ensor in Utopia op de wereld loslieten, zijn we nog niet uitgepraat. Er volgen nog een drietal podcasts, waaronder zeer binnenkort De Magie van Ensor in het Predikheren... en uiteindelijk, in juni, stellen wij het boek voor waaraan nu de laatste redactionele hand gelegd wordt.

Tijd voor een terugblik, dachten we zo... naar de zeer geslaagde ZetU Weken in Utopia (Academie voor Podiumkunsten Aalst) en onze bijzonder gezellige activiteiten op de Dag van de Academies, in de Predikheren Bibliotheek van Mechelen, met het presenteren van de Ensorcistische Kettingbrief als  orgelpunt. De video is van Ellen Van de Velde.

Abonneer je dus alvast op deze blog, of op de podcast Mysterieus België, te vinden op alle Spotify's en Apple Podcasts van deze wereld, zodat je niets Ensoriaans hoeft te missen. En geef ons vijf sterren, alstublieft. Of een review. Wij verdienen het. Echt!
 

Reacties